Om Tridonic


Tridonic är en världsledande leverantör av ljusteknik och erbjuder sina kunder högsta kvalitet, tillförlitlighet och energibesparing med hjälp av intelligent hårdvara och mjukvara. Som global innovatör för ljusbaserad nätverksteknik utvecklar Tridonic framtidssäkra och skalbara lösningar som erbjuder nya affärsmodeller för armaturtillverkare, fastighetsförvaltare, systemintegrerare, projektörer och många andra kundgrupper.

För att driva sin vision ”Ljusets internet” framåt samarbetar Tridonic med andra specialister. Målsättningen är en gemensam utveckling av innovativa tekniklösningar som omvandlar belysningssystem till intelligenta nätverk och möjliggör tjänster relaterade till detta. Den djupgående och branschspecifika expertisen gör Tridonic till en idealisk partner för både etablerade märken och nykomlingar på marknaden.

Tridonic är ett teknikföretag som ingår i Zumbotel Group och har huvudkontoret i Dornbirn, Österrike. Under räkenskapsåret 2022/23 hade Tridonic en omsättning på 367 miljoner euro. De 1 687 högt kvalificerade medarbetarna och försäljningspartnerna i fler än 70 länder utgör basen för utvecklingen och införandet av nya, intelligentare och uppkopplade belysningssystem.

Vision
 

Tridonic Image film#video

 

Historia

I nästan 60 år har Tridonic försett sina kunder och affärspartners med belysningslösningar som alltid tillhört det absolut bästa man kunnat få. Lär dig mer om milstolparna i vår historia. mer...