07.04.2022

Generation 4 – framtagna för dina behov

Den senaste generationen driftdon med många fördelar


Den innovativa kombinationen av flexibilitet och enkel hantering som dessutom skyddar miljön.

Så mycket mer än ”bara” ett driftdon

De första produkterna i den fjärde generationen av driftdon finns nu tillgängliga. De nya driftdonen har en rad tekniska egenskaper som gör det betydligt enklare att tillverka och använda armaturen. Dessa inkluderar optimerade driftsområden för flera användningsmöjligheter, extra smala höljen för obehindrad produktdesign och ett NFC-gränssnitt för enkel konfiguration. Utöver det så innehar beteckningen lumDATA alla viktiga DALI-2-delar för smart datahantering. Generation 4 erbjuder därmed mycket mer än bara tekniska uppdateringar och funktioner: Mervärdet för våra kunder kombinerar hög flexibilitet när det gäller tillämpning och design med enkel hantering, samtidigt som det skyddar miljön från onödiga föroreningar.

Förutom kompletterande hård- och mjukvaruprodukter erbjuder Tridonic också många tjänster som underlättar certifiering av hållbara armaturer. Detta möjliggör innovativa, skräddarsydda lösningar från en enda källa, vilket gynnar både armaturtillverkare, användare och miljön.

 

Mer information:
Detaljer och information om Generation 4
Press release

 

Reviderade produktkategorier

Vi har omstrukturerat vår portfölj med lanseringen av Generation 4 för att du snabbt och enkelt ska kunna hitta den produkt du letar efter i det ständigt växande sortimentet. De tidigare fyra produktkategorierna har nu blivit tre: essence (SNC) som den solida grunden, excite (EXC) för högre flexibilitet och premium (PRE) för full anslutbarhet.