18/12/2012

Jeanswest

Plats: Guangzhou / Kina
Produkt: , PCI TEC C011


Omkring 300 PCI TEC driftdon hjälper modekedjan Jeanswest förbättra sin varumärkesimage i bolagets kinesiska flaggskeppsbutik i Guangzhou city.

Bolaget medger att belysningen spelar en viktig roll för att skapa och underhålla sitt utseende och känsla, så ljusplanering var en prioritet för Guangzhou butiken.

För detta ändamål använder det mesta av belysningen i butiken keramisk metallhalogen som ljuskällor för att utnyttja den höga färgåtergivningen och det höga ljusflödet. På detta sätt visas varorna i sitt bästa ljus och drar kundernas ögon till de viktigaste delarna i butiken.

För att säkerställa att de keramiska metallhalogenlamporna fungerar med maximal effekt och tillförlitlighet har PCI TEC-driftdon installerats som är specialtillverkade för användning med kvarts- och keramiklampor.
 

PCI TEC för varumärkesprofilen

Den avancerade tekniken för PCI TEC behåller samma effekt för att säkerställa en konsekvent färgstabilitet för all belysning vilket är en viktig aspekt för metallhalogenlampor som kan variera i färg om  strömmen tillåts variera. Olika säkerhetsfunktioner skyddar dem mot stark värme, spänningskretsar och kortslutningar.

Efter framgången med Guangzhou flaggskeppsbutik är Tridonic nu en viktig komponentleverantör till Jeanswest i Kina och kommer leverera driftdon för de 80-100 nya butikerna som bolaget räknar med att öppna inom de närmaste två åren.