Tridonic på sociala medier


Huvudkontor

Tridonic GmbH & Co KG
Färbergasse 15
6851 Dornbirn
Austria

T +43 5572 395-0
F +43 5572 20176
www.tridonic.com

Wennerström Ljuskontroll AB
Jan Inghes Torg 34
SE-120 71 Stockholm
Sweden

T +46 (0) 152 910 00

info@wlk.eu
www.wlk.eu
Karriär


Tridonic, det är smarta belysningslösningar för effektivt och samtidigt vackert ljus. Som ett av de ledande företagen för intelligenta belysningssystem bygger våra framgångar på våra engagerade och kreativa medarbetare. Tillsammans utvecklar vi kunskap om progressiv teknik och innovativa produkter för att skapa hållbart värde för våra kunder. Tridonic ingår med sina 1 700 engagerade medarbetare i Zumtobel Group AG med koncernens huvudkontor i Dornbirn, Österrike. För de tre varumärkena i Zumtobel Group (Thorn, Tridonic, Zumtobel) arbetar mer än 5 500 människor i hela världen för att skapa utmärkta belysningslösningar.

För att erbjuda våra kunder de bästa och mest hållbara lösningarna för deras individuella behov delar vi globalt med oss av ny teknik och våra medarbetares kompetens. Inspirationen och motivationen att varje dag vidareutveckla nya idéer med våra kunder och inom Zumtobel Group är drivkraften för att tillsammans lära oss mer, upptäcka nya saker och bygga framtiden. Detta blir bara möjligt genom att skapa långsiktiga relationer och genom att kontinuerligt vidareutveckla varje individs talanger. Vi utnyttjar tillsammans som team vår potential för att skapa perfekta ljusupplevelser och inspirera människor med ljus.

Enlightening your career! – Tridonic ger dig alla möjligheter att utveckla ditt engagemang för ljus och din potential!
 

Följ oss: Kanaler i sociala medier

Vill du veta mer om Tridonic och människorna där? På vara kanaler i sociala medier berättar vi om aktuella teman, lediga platser, våra innovationer och naturligtvis människorna hos Tridonic.

 

Zumtobel-gruppens platsportal

Utveckla framtidens ljus med oss.

Oavsett om du söker

  • ett feriejobb
  • en lärlingsutbildning
  • en praktikplats
  • ett examensarbete (t.ex. studenten, fil. kand., master) eller
  • en fast anställning

hittar du alla spännande möjligheter på den internationella jobbportalen för Zumtobel Group. Vi ser fram emot att lära känna dig och dina starka sidor. Om du delar vårt engagemang för ljus är du välkommen att söka på vår karriärsida. Här har du även möjlighet att göra en intresseansökan:
www.zumtobelgroup.com