Huvudkontor

Tridonic GmbH & Co KG
Färbergasse 15
6851 Dornbirn
Austria

T +43 5572 395-0
F +43 5572 20176
www.tridonic.com

Wennerström Ljuskontroll AB
Jan Inghes Torg 34
SE-120 71 Stockholm
Sweden

T +46 (0) 152 910 00

info@wlk.eu
www.wlk.eu
Det här är vi


I nästan 60 år har Tridonic varit en framgångsrik innovationsdrivare på belysningsmarknaden. Här får du veta mer om Tridonics spännande historia, företagsprofil, uppdrag och vision och andra fakta om företaget. Vi tar som företag vårt ansvar för miljö och samhälle på allvar. Hållbarhet i vårt tänkande och agerande är därför kärnan i vårt företagsansvar.

Tridonics mångåriga framgång visar att vi arbetar tillsammans med fantastiska människor!

Vidare information:
Om Tridonic

Passion, Performance, Partnership!

 
Passion

Vi tycker att det är roligt att arbeta med fantastiska människor

Performance

Vi ser fram emot de möjligheter som förändring ger

Partnership

Vi är nyfikna och tillsammans vill vi lära oss och upptäcka nya saker
 

Vi har alla ett gemensamt engagemang för ljus och förväntar oss att vi tillsammans ska hjälpa varandra att lära oss nya saker. Det är vårt mål att skapa hållbart värde för våra kunder och att även representera denna hållbarhet i våra dagliga kontakter med våra medarbetare. För oss innebär det att vara medvetna om det ansvar vi har gentemot våra medarbetare och att leva upp till det. De värden som vi tillsammans förverkligar är: Passion, Performance och Partnership!
 

 


Vad vi erbjuder

Vi erbjuder våra medarbetare mer än enbart en sysselsättning. Oavsett om det är idrottsföreningen inom Zumtobel Group, våra regelbundna Townhall-Meetings med CEO, fester när någon börjar eller slutar hos oss eller After Work Partys. Det finns många olika möjligheter att umgås med medarbetare och utöka bekantskapskretsen. Som ett företag med global inriktning är det naturligt för oss att dagligen kommunicera på olika språk med varandra. Därför erbjuder vi våra anställda möjligheter att internt eller externt delta i språkkurser och att nätverka mer med varandra även vid sidan av arbetet.

Fantastiska erbjudanden med förmåner för medarbetare inom Zumtobel Group och initiativ för att stödja medarbetarnas hälsa som elcyklar eller vår fruktkorg i matsalen är populära bland våra medarbetare och är några av de saker som bidrar till att en anställning hos oss är mer än bara en sysselsättning. Våra flexibla arbetstidsmodeller ger våra medarbetare möjlighet att hitta en balans mellan ett spännande arbete och de privata kraven. Och naturligtvis utgör en attraktiv ersättning och den kontinuerliga vidareutvecklingen genom medarbetar-/utvecklingssamtal, utbildningar och handledningar i linje med en aktiv kompetensvård grunden för ett långsiktigt framgångsrikt samarbete!
 

De långsiktiga framgångarna för Tridonic visar: Vi samarbetar med underbara människor!
 

Tridonic i hela världen

Snabböversikt

Ett företag präglas också av sin historia. Sedan nästan 60 år är Tridonic en framgångsrik drivkraft för innovation på belysningsmarknaden. Därför hittar du här allt om Tridonics spännande historia, om aktuella data och fakta och företagets uppdrag och vision. Vi har som företag ett stort ansvar gentemot miljön och samhället som vi tar på största allvar. Hållbarhet i vårt tänkande och agerande är därför centralt för vårt företagsansvar.

Som globalt företag säljer vi våra produkter i hela världen och har försäljningsställen i många av världens regioner för att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. För närvarande har vi förutom huvudkontoret i Dornbirn, Österrike, tre produktionsanläggningar till i Österrike, Storbritannien och Kina samt 27 försäljningskontor.

Dornbirn, Österrike
Jennersdorf, Österrike
Shenzhen, Kina
Spennymoor, UK