Utomhus: Ökad vägsäkerhet och energieffektivitet. Förbättrad livskvalitet för stadsbor.


Med Tridonics smarta och effektiva LED-belysningslösningar för utomhusapplikationer kan lokala myndigheter lita på belysning som utmärker sig genom sin höga kvalitet, utmärkta pålitlighet, och begränsade underhåll och därmed garantera att säkerhet på motorvägar, gator, och offentliga platser ligger på högsta nivå. Förutom att förverkliga imponerande energibesparingar kan Tridonics kunder dra nytta av en accelererad avkastning på investerat kapital. 
 
Tridonics smarta belysningslösningar för utomhusapplikationer är robusta, pålitliga och påverkas inte av miljöfaktorer som väder, extrema temperaturer, luftfuktighet eller fukt. Med innovativa elektroniska och LED-lösningar erbjuder Tridonic idag en omfattande funktionalitet som behövs för att möta behoven i även de mest krävande miljöerna. 
 
Kvalitet, pålitlighet, effektivitet och precision – detta är värdena Tridonic står för idag. Med vår nästa generation LED-belysningslösningar ger vi den bästa totala lösningen för våra armaturkunder för att möta nuvarande och framtida behov för trivselbelysning.
 
 
Lär dig mer om våra LED-lösningar för utomhusapplikationer här:
LED-modul
LED-driftdon (Linjära / kvadratiska, icke dimbar)
LED-driftdon (dimbar)
Trialogue