Upptäck hur våra kunder upplever våra belysningsapplikationer


click to read more...
Kina: National Development Bank drar nytta av energibesparingar och hög flexibilitet. mer... 

click to read more...
Sverige: Central Lighting Management hjälper till att minska energikonsumtionen och miljöpåverkan. mer...


Kontor och utbildning: Förbättrad produktivitet och välbefinnande


S.k. human-centric lighting skapar spännande må-bra upplevelser och anpassar sig till de växlande förväntningarna i våra dagliga liv.

Med smarta och effektiva LED-belysningssystem har Tridonic en högkvalitativ lösning på specifika behov och krav för arbetsplatser och utbildningsmiljöer, som t.ex. enkelt underhåll, enkel efterjustering av byggnader och hög flexibilitet i kontorsutrymmen. Dessutom är det nödvändigt att skärmbaserat arbete uppfyller krav på minskad bländning.

Kontrollerbart och dimbart vitt ljus är särskilt viktigt i kontorsutrymmen. Med Tridonics tunableWhite portfölj kan t.ex. ljuset justeras på ett flexibelt och dynamiskt sätt efter tiden på dygnet, och hjälper därmed till att öka användarkoncentration och effektivitet.

Kvalitet, pålitlighet, effektivitet och precision – detta är värdena Tridonic står för idag. Med vår nästa generation LED-belysningslösningar ger vi den bästa totala lösningen för våra armaturkunder för att möta nuvarande och framtida belysningsbehov på arbetsplatser och utbildningslokaler.
 

Fascinerande möjligheter med smart sammankopplad belysning

Smart sammankopplad belysning i kontorslokaler gör de anställda mer produktiva, mer motiverade, friskare och därmed gladare på jobbet. Ljus förändrar sättet vi använder och upplever utrymme på, och gör byggnader och kontor till mer människovänliga och mer effektiva arbetsplatser. Klassrum med smart belysning skapar en miljö där studenterna lär sig snabbare, är mer uppmärksamma och känner sig säkrare och bekvämare. Därför bidrar det stort till människors produktivitet och välbefinnande.
Utöver betydande energibesparingar, låga underhållskostnader och säkerhetsfördelar, skapar smart sammankopplad belysning högre drift- och anläggningseffektivitet. I framtiden kommer ny armaturdesign och individualiserad belysning hjälpa till att stötta flexibel och ny kontorsarkitektur – vilket speglar en ökad arbetsrörlighet, tillika nytt lagarbete och samarbetsbaserade arbetsmodeller i öppna, smarta kontorslokaler.
Tridonics smarta komponentbelysningslösningar för kontor och utbildning erbjuder fascinerande nya möjligheter och gör att våra armaturkunder får den bästa totala belysningslösningen på marknaden.

  
Lär dig mer om våra LED-lösningar för kontor och utbildning här:
LED-driftdon (icke dimbar)
LED-driftdon (dimbar)
LED-modul