Industri: Göra smarta fabriker mer effektiva


Med Tridonics smarta och effektiva LED-belysningslösningar för industriapplikationer uppnår dagens tillverkare och anläggningschefer viktiga förbättringar i energibesparing och kontroll, samt förverkligar betydande effektivitetsvinster i drift och drar nytta av en ökad avkastning på investerat kapital.

Tridonics högkvalitativa LED-lösningar är extremt pålitliga och behöver bara begränsat underhåll. De är stöttåliga och okänsliga för vibrationer och strömvariationer i huvudelsystemet och mot höga temperaturer, vilket gör dem till ett första val för applikationer i tuffa industrimiljöer och farliga områden.

Kvalitet, pålitlighet, effektivitet och precision – detta är värdena Tridonic står för idag. Med vår nästa generation LED-belysningsteknik ger vi den bästa totala lösningen för våra armaturkunder att möta nuvarande och framtida belysningsbehov i industrianläggningar.
 

Fascinerande möjligheter med smart sammankopplad belysning

Smart sammankopplad belysning förvandlar fabriker till “smarta fabriker”, och ger nya värdefulla inblickar i hur industrianläggningar sköts och hur de ökar sin produktivitet och sin effektivitet. 
Utöver betydande energibesparingar och låga underhållskostnader, drar industrimiljöer, som t.ex. lagerbyggnader, produktionsanläggningar eller kyllager, fördelar från förbättrad driftseffektivitet. I framtiden kommer data som hämtats från smarta och sammankopplade belysningssystem hjälpa till att förbättra industrianläggningar överlag, och ge utförlig information om hur driftsprocesser ska optimeras för att öka anläggningens produktivitet.
Tridonics smarta komponentbelysningslösningar för industriapplikationer erbjuder fascinerande nya möjligheter och gör att våra armaturkunder får den bästa totala belysningslösningen på marknaden.

Lär dig mer om våra LED-lösningar för industri här

LED-driftdon:
Linjära / kvadratiska icke dimbar industry
Linjära / kvadratiska dimbar industry

LED-moduler:
Modul LLE 24 mm 2000/4000 lm excite