Hotell och restaurang: Utmärkt gästkomfort. Omvärdera kundservice.


Tridonic inom Servicesektorn: Utmärkt Gästkomfort. Omdefiniering av kundservice.

Tridonics smarta och effektiva LED-belysningslösningar skapar inte bara en inbjudande må-bra stämning i restauranger och på hotell; gäster hittar också bättre och säkerheten ökar tack vare den smarta belysningen som guidar gästen genom lokalerna – i korridorer, upp och ner för trappor, eller på parkeringsplatsen.

Justering av ljusets intensitet och färg efter förändringar i dagsljus är särskilt viktigt i hotell- och restaurangmiljöer. Med en kombination av Tridonics fas-dimrar och LED-ljus kan belysning kontrolleras flexibelt och dämpas beroende på tidpunkt på dagen. Varma ljusa färger (2700 K) framhäver en bekväm och avslappnande miljö, medan enskilda ytor kan framhävas med mättade färger.

Kvalitet, pålitlighet, effektivitet och precision – detta är värdena Tridonic står för idag. Med vår nästa generation LED-belysningslösningar erbjuder vi den bästa kompletta lösningen för våra armaturkunder för att möta nuvarande och framtida belysningsbehov i hotell- och restaurangmiljö.
 

Fascinerande möjligheter med smart sammankopplad belysning

Smart sammankopplad belysning skapar oöverträffade upplevelser och erbjuder optimal kundkomfort i restauranger, på hotell och fritidsanläggningar och hjälper chefer att få nöjda och lojala kunder.
Utöver betydande energibesparingar, låga underhållskostnader och imponerande mångsidighet, skapar sammankopplad belysning högre drift- och anläggningseffektivitet. I framtiden kommer det också att ge chefer en konkurrensfördel genom att fundamentalt omvärdera kundservice.
Tridonics smarta komponentbelysningslösningar för hotell och restaurang erbjuder fascinerande nya möjligheter och gör att våra armaturkunder får den bästa totala belysningslösningen på marknaden.

 
Lär dig mer om våra LED-lösningar för hotell och restaurang här:
LED-driftdon
LED-modul