Upptäck hur våra kunder upplever våra belysningsapplikationer


click to read more...
Storbritannien: Den ledande stormark­nadskedjan Morrisons har uppnått en energibesparing på 70 % och högre kvalitet på belysningen. mer...


Detaljhandel: Spännande butiksupplevelser. Ny försäljningseffektivitet och intelligens


Med Tridonics smarta och effektiva LED-belysningslösningar kan försäljare sätta fokus på vad konsumenter verkligen vill ha och ge sina butiker en oöverträffad identitet.
 

Ljusfärg FOOD

Mat som blir belyst av Tridonics LED-moduler ser helt enkelt bättre och mer tilltalande ut. Vita nyanser förblir vita, färger förstärks och blir mer intensiva. I bagerier t.ex. gör starka bruna nyanser att bröd ser krispigare ut. Vid köttdisken får varma röda nyanser köttet att se fräschare ut.
 

Ljusfärg ART

Konstverk på museum, utställningar och i butiker visar upp alla sina färger tack vare Tridonics nya LED-moduler. Den unika fullspektrumtekniken ger utmärkt färgåtergivning och visar därför upp konstverket i sitt mest naturliga skick.
 

Ljusfärg FASHION

Tridonics FASHION-LED ger en ljusupplevelse utöver det vanliga. Speciella LED-spektrum för varma och mättade färger, kombinerat med en ren och kall vit färg, får modekläder att skina och skapar en ny dimension ljus med perfekt färgåtergivning.

Kvalitet, pålitlighet, effektivitet och precision – detta är värdena Tridonic står för idag. Med vår nästa generation LED-belysningslösningar för olika armaturtyper – spotlight, downlight, och high bay – ger vi den bästa totala lösningen så att våra armaturkunder kan möta nuvarande och framtida belysningsbehov i detaljhandelsapplikationer.
 

Fascinerande möjligheter med smart sammankopplad belysning

Smart belysning inom detaljhandeln handlar om att skapa spännande upplevelser gällande ett visst varumärke i butiken och därmed öka försäljningen och kundlojaliteten. Men det finns så många fler möjligheter med smart sammankopplad belysning… Det förbättrar insamling av information s.k. retail intelligence – inom långt fler områden än bara belysning – handlare får hjälp att överbrygga det ständigt ökande gapet mellan sina offline- och digitala kanaler. I framtiden kommer kundmöten i butiken, med hjälp av ett smart och sammankopplat belysningssystem, att öka kundens köpupplevelse samtidigt som det förser handlaren med ovärderlig information om kundbeteende och preferenser. Till slut gör det att handlare kan omdefiniera kundservice och på så sätt stå ut från konkurrenterna.
Tridonics smarta komponentbelysningslösningar för butiksapplikationer erbjuder fascinerande nya möjligheter och gör att våra kunder får den bästa totala belysningslösningen på marknaden.

Lär dig mer om våra LED-lösningar för detaljhandel här:
LED-modul
LED-driftdon