En värld av ljusa idéer!

WLK - Wennerström Ljuskontroll AB


Vi är ett teknikförsäljningsbolag som är specialiserat på belysningskomponenter, systemlösningar för styrning, övervakning och erbjuder servicetjänster baserat på den nya uppkopplade tekniken. Med avancerade LED-lösningar och digitala komponenter från Europas ledande tillverkare skapar vi miljövänliga och energieffektiva belysningslösningar för ett enstaka rum till hela fastigheter.

Huvudkontor & Showroom i Stockholm

 

Wennerström Ljuskontroll AB – WLK grundades redan 1970 som ett handelsbolag under namnet Wennerström & Co. Idag, över 45 år senare, är vi ett teknikförsäljningsbolag som är specialiserat på belysningskomponenter och systemlösningar för styrning och övervakning. WLK har idag 21 medarbetare och företaget tillhör sedan juli 2017 Indutrade AB, en internationell industrikoncern med inriktning på industriell teknikförsäljning. WLK ingår i affärsområdet ’Industrial Components’ men fungerar som ett självständigt bolag med decentraliserat ägarskap.

Kontor, lager och utställning
Vårt huvudkontor och showroom finns i Stockholm med regionala kontor i Strängnäs, Jönköping och i Halmstad. Servicelagret i Rosersberg betjänar snabbt våra kunder i Sverige, Finland, Estland, Lettland, Litauen, Norge Danmark och i Island.

WLK Mission
Creating healthy buildings with smart & connected lighting.

WLK Vision
We create healthy buildings by offering smart services and safe, sustainable, efficient and connected products for professional lighting and building infrastructure.

Läs mer om oss och handla våra produkter direkt online på www.wlk.eu

  WLK LinkedIn
Du kan även följa oss på sociala medier via LinkedIn.