Industri och Utveckling


 

BAUR Versand

Produkt: PCA EXCEL one4all
BAUR Versand varuhuset har 450 gångar, var och en 37 meter lång. Dessa är perfekt belysta av lysrör från Regiolux utrustade med Tridonic PCA EXCEL one4all driftdon som kan ljusregleras.  mer..

SSB depå i Stuttgart

Plats: Stuttgart / Tyskland
Produkt: PC T8 INDUSTRY
Stuttgarter Straßenbahnen AG (SSB) är transportföretaget i Stuttgart, huvudstaden i Baden-Württemberg. Med 70 rutter är det ett av de största lokala transportnäten i hela Tyskland, och även ett av det mest avancerade. SSB har tre depåer där Stuttgart-Möhringen är den största. mer..

Steel mill Uckange

Plats: Uckange/France
Produkt: OMBS 70 PA503W, OMBIS 150 PB503W, OGLIS 1000 PC023W, ZRM 4000 C201
Uckange i Lorraine var en gång ett fäste för deras järn- och stålindustri. Livet där formades i över 100 år av järn och stålarbetet som entreprenören Freiherr von Stumm-Halberg från Neunkirchen inrättade. Han byggde upp fyra masugnar i vad som då kallades Ueckingen. mer..

Port 2000

Plats: Le Havre/Frankrike
Produkt:
Investeringsprogrammet “Port 2000” har förvandlat Le Havre till den femte största hamnen i Nordeuropa. Driftdon av typen OGLIS 1000 från Tridonic säkerställer att det alltid finns belysning för lastning och lossning av containrarna, oavsett tid på dygnet. mer..