Hälsa, Sport och Fritid


 

Triemli hospital

Plats: Zurich/Schweiz
Produkt: TALEXXengine LLE, TALEXXdriver LCAI, DALI-RM
When the new ward block at Triemli hospital in Zürich is in full operation in 2015, 600 Sanapro luminaires equipped with LED modules and LED drivers from Tridonic will be used to illuminate the patient rooms. mer..

Vårdcentralen Glarus Süd

Plats: Linthal / Schweiz
Produkt: SMART Plug Ma, SMART Plug cF
Med en variation av minnes pluggar – så kallade SMART Plugs – visar Tridonic hur lätt det kan vara att konfigurera belysningssystem. Genom att sätta pluggarna i den nya generationens dimbara PCA driftdon kan fördefinierade inställningar överföras snabbt och enkelt.  mer..

Manta Rhei – kinetic luminaire

Plats: International
Produkt: OLED LUREON REP
Genom att kombinera avancerad OLED-teknik, elektronik och styrsystem, har armatur tillverkare Selux och ART+ KOM designstudio inlett en ny era inom professionell belysning. Resultatet av den första studien om kinetiska armaturer presenteras som "Manta Rhei" - en känslig OLED-baserad armatur som tyst svävar i rymden medan den kontinuerligt ändrar utseende.  mer..

National stadium Warsawa

Plats: Warszawa / Polen
Produkt: LED Drivers
Den nya fotbollsstadion i Warszawa lyser i Polens nationella färger.  mer..

Semesterparadis i världsklass

Plats: Singapore
Produkt: TALEXXchain P510, TALEXXchain P511, TALEXXconverter K240
En av de första saker som besökarna på semesterparadiset Resort World Sentosa (RWS) i Singapore ser när de anländer är de välkomnande skyltarna bestyckade med Tridonic TALEXX LED-belysning. Men det är verkligen inte det enda tillfället kunderna stöter på  TALEXX-belysning då dessa mångsidiga LED-kedjor används i stor omfattning i hela anläggningen. mer..

Ricoh Arena

Plats: Coventry/England
Produkt: EC 18 LC502K, OMBIS 150 PB 503W, OGLI 2000 W 180, PC PRO T8
Ricoh Arenan är en viktig plats för sportevenemang och musikfestivaler. Den har ett brett utbud av belysningsutrustning för en mängd olika funktioner och krav, allt drivs perfekt av Tridonics driftdon. mer..

Tronixx

Plats: Belgium
Produkt: TALEXXstrip D512-2 RGB
En annorlunda rumsatmosfär med kraftfullt färgad belysning garanterar att väcka uppmärksamhet. Ihopkopplade TALEXXstrip D512-2 RGB moduler är det perfekta valet här. mer..

Cardiac Centre of Bad Krozingen

Plats: Bad Krozingen/Germany
Produkt:
De glasade väggarna som vetter mot innergården på “Helmut-Roskamm-Haus” i Cardiac Center of Bad Krozingen ger accentfärger och skapar en behaglig atmosfär. Bakom väggen sitter TALEXXeos P211-2 LED i rött, grönt, blått och vitt installerat. RGBW färgblandning används för att skapa ständigt föränderliga färgtoner. mer..

St. Mary's hospital

Plats: Portsmouth/England
Produkt: EM PRO, software EM winPRO, proDIM BC9000
Nödljussystem är ett grundläggande krav i många offentliga byggnader. Det är också mycket viktigt att de ska kontrolleras regelbundet för att säkerställa att de alltid är redo att användas. De individuellt adresserbara EM PRO nödljusenheterna kopplade till DALI-krets förenklar denna kontroll avsevärt tack vare att man enkelt kan anpassa egenskaperna till den aktuella applikationen. mer..