Belysningskomponenter


Tridonic har en lång historia som pionjär inom belysningskomponenter. Som leverantör för komponenter och system har vi en permanent närvaro på belysningsmarknaden. Vi är bekanta med alla möjliga belysningslösningar och kan finna de rätta lösningarna för att möta alla krav. Våra komponenter passar perfekt ihop och erbjuder en hög nivå av tillförlitlighet och säkerhet för att tillgodose dig med den optimala lösningen för varje produkt och projekt.

Tridonics omfattande portfölj inkluderar LED ljuskällor, elektroniska driftdon och digitala ljusstyrningssystem. Den höga andelen nya produkter i vår portfölj visar på en hög nivå av innovation. Våra kunder drar fördel av att få systembaserade komponentlösningar från en enda leverantör.

Lär dig mer om våra produkter på följande sidor. Från generell information till teknisk och tillämpningsspecifik data. Se även slutresultatet med Tridonics komponeneter i olika referensprojekt under Applikationer. 

 

LED-driftdon mer...

LED-modul mer...

AC-moduler mer...

Tunable White mer...

Nödljusenheter mer...

luxCONTROL ljusstyrningssystem mer...

Driftdon för lysrör mer...

 

Möjliga produktkombinationer i korthet

 
– med Tridonic Produkt Belysningslösningar app.

Med ljuskällan som startpunkt presenterar Webb-appen möjliga produktkombinationer på ett enkelt sätt.


Produktkategorier i detalj

 
För att skapa bättre överblick har vi gjort en klar indelning av vår portfölj och infört nya produktkategorier: ESSENCE, ADVANCED, EXCITE och PREMIUM.

Du ser med en gång hur Tridonics olika produktkategorier skiljer sig från varandra och hur de passar ihop med tidigare beteckningar.

Till Tridonic produktkategorier (PDF, 24 KB)