Press releases 2011


Senaste pressrelease Sverige (2011)
Datum        Beskrivning       (Visa / dölj allt: Visa alla beskrivningarVisa alla beskrivningar Dölj alla beskrivningarDölj alla beskrivningar)
04/11/2011
Dölj denna beskrivningDölj denna beskrivning TALEXXengine STARK - LED system för allmänljus
Tridonic lanserar nya banbrytande LED-system med unik ljuskvalitet för offentliga miljöer med krav på hög ljuskomfort. Med sin senaste generation av LED-chip kan Tridonic garantera en färgkvalitet på McAdams 3SDCM enligt CIE1964 med en färgåtergivning Ra>90 för alla färgtemperaturer från 2700 upp till 6500K. Med den patenterade PI-LED tekniken i Premium-versionen kan även färgtemperaturen justeras steglöst. mer..
04/11/2011
Dölj denna beskrivningDölj denna beskrivning TALEXXmodule SPOT - Kostnadseffektiva LED-ljuskällor med höga ljusflöden
Tridonic har introducerat en ny familj av LED-moduler för armaturer med höga krav på ljusflöde och kostnadseffektivitet. LED-modulerna finns med ljusflöden från 1000 upp till 8000 lumen vid kontinuerlig drift i armatur. Tillsammans med specialutvecklade reflektorer från några av världens ledande reflektortillverkare erhålls prestanda, färgtolerans och färgåtergivning till en rimlig kostnad. mer..
04/11/2011
Dölj denna beskrivningDölj denna beskrivning TALEXXconverter - LED-driftdon för proffesionell belysning
Tridonic har introducerat en ny familj med energieffektiva digitala LED-driftdon. Ljusreglering (dimming) sker med den beprövade och kostnadseffektiva tekniken one4all. mer..
 
Senaste pressrelease internationellt (2011)
Datum        Beskrivning       (Visa / dölj allt: Visa alla beskrivningarVisa alla beskrivningar Dölj alla beskrivningarDölj alla beskrivningar)
02/01/2012
Dölj denna beskrivningDölj denna beskrivning Ny generation av digitalt dimbara driftdon - PCA xitecII
Den nya generationen av digitalt dimbara PCA-driftdon från Tridonic erbjuder ännu mera möjligheter för armaturtillverkare och användare. Med ett nytt digitalt SMART-gränssnitt på driftdonen för sensorer och minnesfunktioner uppfylls alla krav för dimbart ljus och öppnar upp för obegränsat antal olika tillämpningar. mer..
01/02/2012
Dölj denna beskrivningDölj denna beskrivning Ljuskonst baserat på high-power LED med kristallvitt ljus
Under de senaste femton åren har den österrikiska konstnären Hermann Prag fokuserat på ljus som inspirationskälla och som sitt medium. Hans senaste konstverk använder den nya LED-kedjan TALEXXchain CRYSTAL SELECT från Tridonic. mer..
10/01/2012
Dölj denna beskrivningDölj denna beskrivning LED förändrar oss som komponentleverantör till att bli en teknisk systemleverantör
Tridonic presenterar sin LED-produktportfölj avsedd för tillämpning inom allmänbelysning. Företaget erbjuder nu mer LED-produkter än någonsin tidigare och kan nu också ses som en leverantör av ljuskällor. mer..
10/01/2012
Dölj denna beskrivningDölj denna beskrivning Kraftfulla LED för downlights och spotlights
Tridonic lanserar LED-system för ett brett spektrum av downlight- och spotlight-lösningar. TALEXXengine STARK DLE och Stark SLE finns i tre olika versioner och ger utmärkt färgåtergivning och färgstabilitet. mer..
23/05/2011
Dölj denna beskrivningDölj denna beskrivning Dubbelt jubileum inom Tridonic: 20 år i Fürstenfeld, 10 år i Jennersdorf
  • Tridonic investerar i Burgenland och Styria 
  • LED tekniken säkrar framtiden
  • Planerar att anställa specialister
 mer..
10/01/2012
Dölj denna beskrivningDölj denna beskrivning LG Innotek och Zumtobel Group har ingått samarbetsavtal inom LED
Dornbirn/Österrike - LG innotek, ett dotterbolag till Koreanska LG Group, och det österrikiska belysningsföretaget Zumtobel Group har slutit ett samarbetsavtal inom LED-området. Syftet med detta samarbete är att flytta de höga volymerna och framgångsrika affärerna med LED för bakbelysning i LCD plattskärmar till affärsområdet inom professionell belysning. mer..