Om Tunable White


Tunable White ger dig möjligheten att ställa in färgtemperaturen på vitt ljus på ett dynamiskt sätt.

Såväl på kontor som på universitet eller sjukhus: med rätt färgtemperatur och ljusstyrka trivs människor även med konstgjort ljus. Därför efterhärmar ljuslösningen “Tunable White” dagsljuset och anpassar sig till individuella behov. Exempelvis kan patienternas välbefinnande inom vårdmiljön främjas och den läkande processen påskyndas.  Även studenter och kontorspersonal drar fördel av ljuslösningen: de kan arbeta med större koncentration och är mer produktiva.

Därför kan färgtemperaturen justeras steglöst. Det för spotlights tillämpbara läget colourSWITCH gör det möjligt att välja ljusfärgen efter ändamålet.  Framför allt i butiker kan man på så sätt presentera varorna på ett bättre sätt. Dessutom kan systemet dimmas mellan 100 % och 15 % (LLE och QLE till 10 %), utan att färgtemperaturen förändras. Systemlösningen förkalibreras vid produktionen och kan användas direkt utan ytterligare justering.

PREMIUM Tunable White System finns som kit med LED-moduler och en förkonfigurerad LED Driver. På så sätt kan dagljusförloppet simuleras med spotlights för linjär belysning och belysning av stora ytor.
 

Tillbaka till översikt

Dokument      Storlek      Datum       
Ladda ner alla filer Ladda ner alla filer
Leaflet_TunableWhite_EN.pdf
Broschyr Tunable White
1.71 MB 24/04/2018
ny