Om Tridonic


Som en ledande global leverantör av smarta och effektiva belysningslösningar gör Tridonic det möjligt för sina kunder och affärspartners att bli ännu mer framgångsrika genom att göra deras belysningssystem smartare, mer spännande och mer hållbara. Våra komponenter för belysningslösningar levererar överlägsen kvalitet, maximal tillförlitlighet och imponerande energibesparingar vilket ger våra kunder en mycket stor konkurrensfördel.

Tridonic lanserar ständigt nya innovationer och toppmoderna belysningslösningar på marknaden. Idag är över 100 % av våra forsknings- och utvecklingsprojekt (FoU) inriktade på utveckling av nya LED- och sammankopplade belysningstekniker. Tack vare vår djupa sakkunskap och erfarenhet av vertikala belysningsapplikationer (t.ex. inom detaljhandel, kontor och utbildning, utomhus, och industri), förlitar sig ledande armaturtillverkare, arkitekter, elektronik- och ljusdesigners, elinstallatörer och grossister på Tridonic för både interna och externa belysningsbehov.

Teknikföretaget Tridonic i Zumtobel-koncernen har sitt huvudkontor i Dornbirn, Österrike. Räkenskapsåret 2016/17 genererade en försäljning på 377,2 miljoner euro. De ungefär 1590 högt yrkesutbildade anställda och en global närvaro i över 50 länder speglar Tridonics engagemang och ger möjlighet till att accelerera utvecklingen och släppa nya, smarta och sammankopplade belysningsapplikationer. Tridonic installerar mer än 40 miljoner ljuspunkter varje år och är därmed perfekt positionerat för att kunna spela en avgörande roll som en av huvudaktörerna när det gäller att påverka sammankopplad belysning och viktig infrastruktur för sakernas internet, “Internet of Things”.

Vision
 

Tridonic Image movie

 
 

Historia

I nästan 60 år har Tridonic försett sina kunder och affärspartners med belysningslösningar som alltid tillhört det absolut bästa man kunnat få. Lär dig mer om milstolparna i vår historia. mer...