• Tridonic
  • Wennerström Ljuskontroll AB

En värld av ljusa idéer!

Wennerström Ljuskontroll AB


Vi är ett familjeägt specialistföretag inom ljusstyrning med mer än 40 års erfarenhet och en marknadsledande position. Med avancerade LED-lösningar och digitala komponenter från Europas ledande tillverkare skapar vi miljövänliga och energieffektiva belysningslösningar för alla tänkbara miljöer. Vi representerar företag med unik kompetens och kvalitet inom LED, styrmoduler och driftdon för alla moderna ljuskällor.

Huvudkontor & Showroom i Stockholm

Genom metodisk utbildning och information till ledande elkonsulter informerar vi om teknikens möjligheter att åstadkomma effektiva belysningslösningar med högsta komfort. Vi deltar aktivt i debatten om belysningens miljöpåverkan, energieffektivisering, flimmerfritt ljus och elöverkänslighet. Vi propagerar för vita LED med hög färgkvalitet och digital ljusreglering och informerar om den moderna belysningsteknikens fördelar och svagheter. Vi säljer våra produkter till professionella kunder i Norden och i Baltikum.

Kontor, lager och utställning
Vårt huvudkontor och showroom finns i Stockholm med regionala kontor i Strängnäs, Jönköping och i Malmö. Servicelagret i Rosersberg betjänar snabbt våra kunder i Sverige, Finland, Estland, Lettland, Litauen, Norge Danmark och i Island.

Företagets vision
Vi vill använda ljus till att skapa miljöer för upplevelser...
...för att underlätta arbete, förbättra kommunikationerna och öka säkerheten...
...med full insikt om vårt ansvar för miljön.

 

Läs mer om oss och handla våra produkter direkt online på www.wlk.eu