Nedladdning

87  KB Press release (87 KB)
9.00  MB Hi-res photos (9.00 MB)

Nedladdning

400  KB TALEXXchain CRYSTAL (400 KB)


  • Den nya TALEXXchain CRYSTAL portfolion – En ljusstark och imponerande dubbelakt med ekonomin i fokus

24/09/2010

Den nya TALEXXchain CRYSTAL portfolion – En ljusstark och imponerande dubbelakt med ekonomin i fokus


Den nya generationen av TALEXXchain CRYSTAL i versionerna CLASSIC och SELECT erbjuder stor mångsidighet. Idealisk för att möta höga krav för ett antal olika tillämpningar.

Den nya TALEXXchain CRYSTAL SELECT finns i många versioner och uppfyller alla krav

Små moduler, briljant ljus: Nya TALEXXchain CRYSTAL CLASSIC är den perfekta belysningslösningen för dina skyltprodukter

Dornbirn, Österrike - De robusta TALEXXchain CRYSTAL LED-kedjorna från Tridonic i belysta skyltar ger ett imponerande resultat. Detta gäller oavsett om levande färger används eller obefläckade vita toner, både inomhus eller utomhus. Vad de har gemensamt är att de ger bokstäver och symboler ett ljust och enhetligt utseende.

Med en hög kapslingsklass på IP67 mot värsta väderförhållanden och med hög effektivitet är TALEXXchain CRYSTAL CLASSIC och TALEXXchain CRYSTAL SELECT förstahandsvalet för bakgrundsbelysning av skyltelement, särskilt då de finns i ljusa färger. Utöver dagsljusversionen finns den Tridonic-specifika "kristall vita" versionen för en briljant och enhetlig färg. Dessa flexibla kedjor har består av moduler med mindre storlek jämfört med föregående generation, ett större antal moduler och en enkel delbar konsturktion gör dem idealiska för en enkel installation. Invecklade, böjda eller plana ytor kan belysas exakt och jämnt in i minsta vinkeln.

Fokus på driftekonomi och låg kostnad

TALEXXchain CRYSTAL CLASSIC är den rätta LED-ljuskällan för en effektiv bakgrundsbelysning av skyltelement till en låg kostnad. Det genomskinliga locket säkerställer en jämn fördelning på 140 ° av ljuset från LED-ljuskälla i dagsljusvit med en färgtemperatur på 6500 K eller i kristallvit med en färgtemperatur på 7500 K. TALEXXchain CRYSTAL CLASSIC är också imponerande i röd färg. De långa kedjorna med 50 moduler, kan enkelt delas upp och installeras snabbt med en hög grad av flexibilitet, vilket ger designers en enorm frihet.

Perfekt resultat

Speciella utmaningar kan enkelt uppfyllas med den kraftfulla TALEXXchain CRYSTAL SELECT. Alla format från små till stora och alla former från kantiga till organiska kan uppnås olika vita färgtemperaturer eller i vilken färg som helst - till exempel kan vilken företagsidentitet som helst förverkligas. Ett utmärkt och enhetligt utseende mellan olika skyltelement som endast kräver ett fåtal moduler är en standardlösning. Linsen över LED-ljuskällan har en spridningsvinkel på 155 ° för att uppnå enastående homogenitet. Den dagsljusvita versionen med en färgtemperatur på 6500 K eller kristallvit med 7500 K, 45 lm ljusflöde och MacAdams 5 ger en speciell vit briljans. Ljuskvaliteten såsom färgton och ljusstyrka är dessutom konstant under hela systemets livslängd på cirka 80 tusen timmar.
TALEXXchain CRYSTAL SELECT håller denna enhetlighet i hela sin längd på 100 LED-moduler, som enkelt kan delas upp efter behov.

TALEXXchain CRYSTAL CLASSIC och TALEXXchain CRYSTAL SELECT från Tridonic erbjuder ett briljant, homogent ljus med ett ljusutbyte på 80 lm / W, för en extremt energieffektiv bakgrundsbelysning av skyltelement.

Kontakt:
Markus Rademacher

Tridonic GmbH & Co KG
Färbergasse 15
6851 Dornbirn, Austria

Tel.: +43 5572 395-45236
Mobile: +43 664 80892 6313
E-mail: markus.rademacher@tridonic.com